Description
Angielski. Konwersacje. Poziom A1-B1
Nowe wydanie bestsellera – 60 praktycznych dialogów, użyteczne zwroty, bogate słownictwo i ćwiczenia!ANGIELSKI. Konwersacje przeznaczone są dla osób początkujących oraz średnio zaawansowanych, które chcą zdobyć lub udoskonalić umiejętność prowadzenia swobodnych rozmów w języku angielskim. Kurs jest szczególnie polecany tym, którzy wybierają się za granicę.KURS to ponad 60 dialogów, nauka przydatnych zdań, słów i zwrotów oraz zestawy ćwiczeń. Tematy rozmów związane są z praktycznymi, życiowymi sytuacjami, takimi jak: szukanie pracy, problemy z komunikacją miejską, podróże, wizyta u lekarza, zakupy.KSIĄŻKA (136 str.) zawiera dialogi, zdania, słówka oraz zwroty wraz z tłumaczeniami. W każdej z 17 rozbudowanych lekcji znajdują się gotowe wzorce dialogów oraz zestawy słówek na każdą okazję. W podręczniku zamieszczono również kilkadziesiąt różnorodnych ćwiczeń doskonalących umiejętność swobodnego komunikowania się oraz utrwalających nowo poznany materiał. Na końcu podręcznika znajduje się klucz odpowiedzi.WYSOKIEJ JAKOŚCI NAGRANIA pozwalają osłuchać się z językiem, poznać prawidłową wymowę oraz przećwiczyć rozumienie ze słuchu i uczyć się metodą powtarzania. Dialogi oraz zdania wraz z tłumaczeniami zostały udźwiękowione przez profesjonalnych lektorów. Ich regularne powtarzanie pomoże opanować nowy materiał.ANGIELSKI. Konwersacje:nowa edycja bestsellera!blisko 4 godziny wysokiej jakości nagrań native speakerówponad 60 ciekawych i praktycznych dialogównauka prowadzenia swobodnych rozmów w języku angielskimsłówka i gotowe praktyczne zwroty na każdą okazjęw książce pełny zapis nagrań wraz z tłumaczeniamićwiczenia utrwalające z kluczem odpowiedzi
Język angielski
odświeżacze elektryczne, podłączenie kamery cofania, 1 złoty, kredki 12 kolorów, martini słodkie, wiesz gdzie jestem, kicia kocia na lotnisku, cappy truskawka, moje dziecko gra, warzywa szablony, odliczanie do świąt wielkanocnych, psi patrol pojazdy z figurkami, artykuły biurowe wroclaw, sok z grejpfruta i pomarańczy
yyyyy